Verkkovalmennukset työhyvinvoinnin tukena

27.02.2024

Uutisen kuva

Kuva: Silja Minkkinen/ Helsinki Partners

Hyödynnä työhyvinvoinnin verkkovalmennukset, joissa on monipuolisia sisältöjä joko henkilökohtaiseen käyttöön tai työyhteisön yhteiseen pohdintaan. Tarjolla on lyhyitä tietoiskuja sekä laajempia valmennuspaketteja, aiheina muun muassa lisää energiaa palautumistaidoilla, itsekehityskeskustelu, tunteet työelämässä, muutos haltuun ja aikuisten unikoulu.  

Miten työyhteisö voi tukea mielen hyvinvointia?  

Hyvin toimiva työyhteisö vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin, palautumiseen ja jaksamiseen. Työhyvinvoinnin verkkovalmennuksissa Oppivassa on paljon kiinnostavaa sisältöä mielen hyvinvoinnista lyhyinä tietoiskuina ja pidempinä kokonaisuuksina. Valmennusvideoita voi katsoa yksin tai yhdessä vaikkapa tiimipalaverin alussa ja jakaa niistä heränneitä ajatuksia yhdessä reflektoiden.  

Aiheina on muun muassa 

  • Oman mielen ja itsensä johtaminen 
  • Työyhteisö ja johtaminen mielen hyvinvoinnin tukena  
  • Mielen hyvinvointia tukevat elämäntavat 
  • Työ ja mielenterveys  
  • Arjen mielenhallinta 
  • Itsetuntemus vahvistaa mielenterveyttä.  

Apua keskittymiskykyyn

Keskittymiskyvyn ABC kysyy, mihin investoit aikaa ja millä energialla toimit. Kaipaatko selkeyttä, järjestystä ja virtaa työpäiviin? Työhyvinvoinnin verkkovalmennus nimeltään Keskittymiskyvyn ABC tarjoaa hyviä vinkkejä ja välineitä ajankäytön hallintaan, arjen suunnitteluun ja oman energian johtamiseen.  

Paranna palautumistaitojasi

Uni, liikunta ja ravinto ovat fyysisen palautumisen perusta. Tämän päälle rakentuu henkinen mielen palautuminen. Mistä mielen palautuminen koostuu ja miten sitä voi edistää? Tutustu verkkovalmennukseen ja nappaa parhaat vinkit käyttöön heti! Videovalmennusta voi katsoa vaikkapa tiimipalaverissa osio kerrallaan ja jakaa syntyneet oivallukset saman tien työyhteisön kesken.  

Valmennukset Oppiva-oppimisalustalta 

Löydät työhyvinvoinnin verkkovalmennukset Oppiva-oppimisalustalta (oppiva.hel.fi), jonne pääsee myös intran työkaluista tai kirjoittamalla selaimeen oppiva.hel.fi. Valitse etusivun valikosta Opinnot aiheittain > Työhyvinvointi. 

Lisätietoja: Kanerva Rikanniemi kanerva.rikanniemi@hel.fi