Työväenopiston kevään ilmoittautumiset alkavat 27.11.

16.11.2023

Uutisen kuva

Uusi harrastus on onni, joka voi muuttaa koko elämän. Työväenopiston kurssi-ilmoittautumiset käynnistyvät 27. marraskuuta osoitteessa ilmonet.fi. Tutustu tarjontaan jo nyt.

Mitä on luvassa keväällä?

Käytännön kielitaito karttuu tehokkaasti ryhmässä. Opistossa voit opiskella 26:tta eri kieltä. Teemalliset lyhyt- ja erikoiskurssit tukevat ja kehittävät kielitaitoa tehokkaasti.

Kotitalouden kurssivalikoima sisältää monenlaisia herkkuja ja hauskoja aktiviteetteja. Perhekursseilla muotoillaan villejä eläinkakkutikkuja ja TikTok ruokahitit -kursseilla testaillaan makuja ja ruokailmiöitä. Kurssien joukossa on myös muun muassa hävikkiruoan valmistusta.

Taidekurssit tarjoavat monia mahdollisuuksia luovuudelle. Erityisesti Tunteet kuviksi -kurssilla syvennytään tunteiden ilmaisuun taiteen kautta, kun taas reliefilaattojen valmistuskurssilla saat kokea käsin tekemisen iloa.

Käsitöissä aloitetaan vaikkapa puutyön perusteista, tuftataan suomeksi ja englanniksi ja valmistetaan omien kenkien lisäksi jopa kengännauhat.

Liikunnassa ja tanssissa liidellään tänä keväänä häävalssien tahtiin, jammaillaan irlantilaisittain ja tuotetaan keholla rytmitekniikoita.

Uusi tapahtumaesite ilmestyy tammikuussa

Työväenopisto järjestää satoja mielenkiintoisia tapahtumia ja luentoja, jotka ovat avoimia ja maksuttomia kaikille. Tammikuussa opistoista ja kirjastoista noudettava tapahtumaesite tarjoaa lisätietoja koko tarjonnasta.

Kevään luentoaiheita on muun muassa biohakkerointi, tekoäly, medialukutaito, holokaustin historia, suomalaisten alkujuuret, presidentit urheilijoina, näkökulmia Euroviisuihin, 2000-luvun nuoret sekä tuntematon Afrikka.

Merkitse suosikit jo nyt Ilmonet-sivustolla

Työväenopiston ja Arbiksen monipuoliseen tarjontaan voit tutustua jo nyt Ilmonet.fi-palvelussa. Painettuja oppaita ei ilmesty kevätkaudelle.

Ilmoittautua voit Ilmonet.fi-sivustolla ympäri vuorokauden, koko lukuvuoden ajan, ainealueiden ilmoittautumisen avauduttua 27.11. klo 10 alkaen.