Muista vastata Fiilariin – voit voittaa lahjakortin

22.09.2023

Uutisen kuva

Kuva: N2 Albiino

Helsingin oma henkilöstökysely Fiilari on taas täällä! Vastaaminen on helppoa, ja se tapahtuu sähköpostiin saapuneen linkin kautta. Kysely tulee osoitteesta fiilari@vibemetrics.com, ja sen toteuttaa Vibemetrics Oy.

Vastaamiseen kuluu noin 15 minuuttia, ja kyselyyn voi vastata työajalla. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 100 euron elämyslahjakortteja.

Fiilarin avulla haluamme vaikuttaa siihen, että meillä on mukava tehdä töitä yhdessä. Haluamme, että työyhteisön toimintatavat, johtaminen ja osaaminen kehittyvät ja että palvelumme uudistuvat strategian suuntaisesti. 

– Kannustan kaikkia kaskolaisia vastaamaan kyselyyn. Saamme siitä arvokasta tietoa vahvuuksistamme sekä siitä, mihin pitää keskittyä toiminnan kehittämisessä. Tarvittaessa yksiköitä autetaan kehittämistyössä ja myös uusi työkykyjohtamisen tiimi on kehittämisen tukena, mikäli yksikön tulokset sitä edellyttävät, sanoo toimialajohtaja Satu Järvenkallas

Neljä teemaa

Fiilari koostuu neljästä teema-alueesta, jotka ovat oma työ, työyhteisö, johtaminen ja tulevaisuus.

  • Oma työ: merkityksellisyys, osaaminen, onnistuminen, työn hallinta ja muutosten kokemus, hyvinvointi, suosittelu, häiriökäyttäytyminen ja asiakasväkivalta. 
  • Työyhteisö: asiakaslähtöisyys, työkulttuuri ja sosiaalinen pääoma. 
  • Johtaminen: johtamisen kulmakivet, valmentava johtaminen, päätöksenteon oikeudenmukaisuus, vaikutusmahdollisuudet työn muutoksiin. 
  • Tulevaisuus: usko tulevaisuuteen, tulevaisuuden rakentaminen, esihenkilön tuki kehittymiseen.

Vastata voi 15. lokakuuta asti

Kaskon vastausprosentit ovat olleet usein henkilöstökyselyissä hyvät. Pidetään ne myös tänä vuonna korkeina! Vastausaikaa on 15. lokakuuta saakka. 

– Vastaamalla vaikutat ja saat heti vastattuasi oman henkilökohtaisen palautteen ja vinkkejä työhyvinvoinnin edistämiseen. Vastauslinkistä pääsee myöhemminkin katsomaan henkilökohtaista palautetta (“Minun tulokseni”). Voit myös tallentaa itsellesi saamasi palautteen, kertoo Kaskon Fiilari-yhdyshenkilö Hanna Jurvansuu.

– Mitä enemmän saamme vastauksia kyselyyn, sitä luotettavampaa tietoa meillä on käytettävissämme työyhteisöjen, johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Tulokset julkaistaan marraskuun aikana koko henkilöstölle. 

Lisätietoja Fiilari-kyselystä intran uutisessa

Lisätietoja ja ohjeita kyselyyn vastaamiseen saat: 

Henkilöstökyselyt  
henkilostokyselyt@hel.fi  

Uutiskirjeen uusimmat jutut: