Miten työ sujuu? Vastaa Kunta10-tutkimukseen!

18.09.2024

Uutisen kuva

Kuva: Maija Astikainen

Hur går det i arbetet? Svara på Kommun10-enkäten!

Työterveyslaitoksen Kunta10-tutkimus seuraa työhyvinvointiamme Helsingin kaupungilla. Olet saanut henkilökohtaisen vastauslinkin työsähköpostiisi 3. syyskuuta. Lähettäjän sähköpostiosoite on kunta10@ttl.fi. Vastauksesi on tärkeä, joten vastaathan kyselyyn!

Kysely on avoinna 3.9.–14.10.2024. Jos et löydä omaa linkkiäsi, katso ensin sähköpostin Muut-kansiosta. Jos linkkiä ei vieläkään löydy, ota yhteyttä henkilostokyselyt@hel.fi.

Työterveyslaitos lähettää kyselyn kaikille koko syyskuun 2024 työssä oleville, joiden työaika on vähintään 30 prosenttia. Vastaaminen kestää noin 20–30 minuuttia, ja voit tehdä sen työajalla. Jos sinulle ei ole merkitty työsähköpostia Sarastia-järjestelmään, kysely lähetetään paperilomakkeena kotiosoitteeseesi.

Katso videolta, miksi Kunta10-kyselyyn kannattaa vastata.

Kysely käsittelee työtä, työyhteisöä, johtamista, työssä jatkamista ja sinun työhyvinvointiasi.

Vastaaminen kyselyyn on ehdottoman luottamuksellista. Vastaukset käsittelee Työterveyslaitos. Yksittäisen henkilön vastauksia ei voi tunnistaa kyselyn tuloksista.

Tulokset marraskuussa

Työyhteisöjen saamat tulokset ovat kaikkien nähtävillä tulosportaalissa keskiviikosta 6. marraskuuta alkaen. Linkki tuloksiin julkaistaan intrassa.

Hyödynnämme tuloksia toiminnan kehittämisessä jokaisella organisaatiotasolla. Kysely tuo henkilöstön näkemykset kuuluviin myös kaupungin johdolle.

Työyksiköt tarkastelevat tuloksia yhdessä keskustellen, esihenkilön johdolla. Oman toimialasi tai liikelaitoksesi HR antaa esihenkilöille tarkemmat ohjeet tulosten käsittelystä. Esihenkilöt saavat omasta HR:stä tarvittaessa myös tukea työyhteisön haastaviin tilanteisiin.

Lisätietoja, apua ja tukea: Kunta10-tiimi: henkilostokyselyt@hel.fi ja toimialojen ja liikelaitosten omat yhteyshenkilöt (pptx).

Kunta10-tutkimuksessa on mukana kuusi yli 100 000 asukkaan kaupunkia ja niiden viisi lähikaupunkia: Espoo, Helsinki, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu, Raisio, Nokia, Valkeakoski, Naantali ja Virrat. Tutkimus on alkanut vuonna 1997. Helsinki oli mukana tutkimuksessa ensimmäistä kertaa vuonna 2014.