Henkilöstöliikunnassa on monipuolisesti kursseja tarjolla – ilmoittautuminen alkaa 24.8.

23.08.2023

Uutisen kuva

Kuva: Karoliina Bärlund

Tutustu henkilöstöliikunnan syyskauden (4.9.–15.12.) liikuntatarjontaan (pdf). 

Syyskauden liikuntatarjonnassa on helposti saavutettavia, kohtuuhintaisia tai maksuttomia sekä työkykyä tukevia liikuntaryhmiä. Lisäksi tarjolla on yhteistyössä urheiluseurojen tai muun liikuntaa järjestävän tahon kanssa tuotettuja sekä tuettuja lajitutustumisia.

Uusina tunteina on tarjolla mm. TULE ystävällinen jooga-pilates, Online-teema ja -paussi -tunnit sekä aikuisten uimakoulut. Kaupungin henkilöstö voi osallistua alennettuun hintaan myös osaan liikuntapalveluiden liikuntaryhmistä. Myös Urheiluhallien Firman piikkiin -tuote jatkuu.

Ilmoittautuminen

Onni-koulutuskalenterissa 24.8. alkaen henkilöstöliikunnan liikuntaryhmät

 • klo 7.30 alkaen: Vesiliikunta 
 • klo 8.15 alkaen: Muu tarjonta 
 • klo 9.00 alkaen: Online-tunnit
   

Puhelimitse 24.8. numeroon 310 87999 

 • klo 7.30–9.30: Vesiliikunta 
 • klo 8.15–9.30: Muu tarjonta 
 • klo 9.00–9.30: Online-tunnit 
   

Ilmoittautua voi koko kauden ajan. Vapaat tunnit näkyvät Onni-koulutuskalenterissa, joka löytyy kaupungin intran Työkaluista. Valitse järjestäjä: Henkilöstöliikunta > listautuu kaikki henkilöstöliikunnan tunnit.

Huomioithan, että Onni-koulutuskalenterissa ei voi tehdä ilmoittautumista toisen henkilön puolesta tietoturvan vuoksi. Jos haluat ilmoittaa toisen henkilön, voit tehdä sen puhelinilmoittautumisen yhteydessä. 

Koulutuskalenteriin kannattaa tutustua ennen ilmoittautumista. Ilmoittautua voi koko kevätkauden ajan, mikäli ryhmässä on tilaa. 

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot intrassa

Lajitutustumiset

Löydä urheiluseurojen ja muiden toimijoiden järjestämien lajitutustumisten kautta itsellesi uusi liikuntamuoto tai -laji tai kokeile muuten vain aikuisliikunnan harrastamisen mahdollisuuksia. Syyskauden aikana voi tutustua kuuteen eri lajiin. Jatkoharrastamismahdollisuuksista saat lisätietoa lajikokeilun järjestävältä taholta.  

 • Lajitutustumiset ovat aloittelijoille suunnattuja yhden kerran kursseja ja vaihtelevat kausittain.
 • Lajitutustumishinta on 10 €/kurssi. 
 • Yksi ilmoittautuminen/henkilö/lajitutustuminen. 
 • Tilaisuuksissa on aina esitettävä kaupungin henkilöstökortti.
   

Ilmoittautuminen ja laskutus tapahtuvat tänä syksynä kaupungin yhteistyökumppanin Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLUn ilmoittautumislomakkeen kautta. Linkin lomakkeeseen löydät kunkin kurssin kohdalta. 

Lajit, ilmoittautumislinkit ja muut tarkemmat tiedot löydät syyskauden liikuntatarjonnasta (pdf) sivulta 14 alkaen.

Henkilöstöliikunnan ja kuntalaisten yhteiset liikuntaryhmät

Henkilöstöliikunnalla on tunteja myös kuntalaisille järjestettävissä liikuntaryhmissä, joihin kaupungin henkilöstö voi osallistua edullisemmin. Ilmoittautuminen näille tunneille 15.8. alkaen Onni-koulutuskalenterin kautta. Vain Onnin kautta tehdyissä ilmoittautumisissa on edullisempi hinta.

Kulttuuri- ja vapaa-ajan liikuntapalvelut järjestävät myös muita kuntalaisille suunnattuja työikäisten liikuntaryhmiä helsinkiläisille. Liikuntaryhmät ja ilmoittautumistiedot verkossa. Näistä liikuntaryhmistä ei saa henkilöstöalennusta, ja yhteisistä liikuntaryhmistä alennuksen saa vain Onnissa tehdyistä ilmoittautumisista. Epassia voi käyttää vain laskulla maksettaessa.

Liikunnallista syksyä!